Laserprinter huren

Tijdelijk een laserprinter nodig? Bij Laptopsverhuur.nl kunt u een laserprinter huren tegen een scherp tarief! Een laserprinter huren is al mogelijk vanaf één dag! En blijkt u de laserprinter langer nodig te hebben dan u vooraf dacht? Dan verlengen we de huurperiode voor u. Ook is het mogelijk de laserprinter tegen een scherp tarief over te nemen. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor het huren van een laserprinter.

 

 HP laserprinter huren

HP Laserjet 401DN

Type papier: A4, A5, A6
Aansluitingen: USB, Ethernet 10/100/1000
Snelheid: 33 Pagina’s per minuut Zwart Wit

 HP Laserjet Enterprise huren

HP Laserjet Enterprise M602N

Type papier: A4, A5, A6, B5 (JIS), B6 (JIS), RA4, 10 x 15 cm, enveloppen (DL ISO, C5 ISO, C6 ISO, B5 ISO)
Aansluitingen: USB, Ethernet 10/100/1000
Snelheid: 52 Pagina’s per minuut Zwart Wit

HP Color Laserjet M251 huren

HP Color Laserjet M251

Type papier: A4
Aansluitingen: USB, Ethernet 10/100/1000
Snelheid: 14 Pagina’s per minuut Zwart Wit en Kleur

Tijdelijk een laserprinter nodig?

Zowel bedrijven als particulieren huren apparatuur bij ons. Iedereen heeft wel eens extra behoefte aan ICT-capaciteit. Bedrijven die bijvoorbeeld voor een tijdelijk project extra apparatuur nodig hebben. Heeft u tijdelijk een laserprinter nodig? Een laserprinter aanschaffen kan behoorlijk prijzig zijn. Bovendien is het zonde om iets aan te schaffen wat u maar tijdelijk nodig heeft. Heeft u meerdere laserprinters nodig en wilt u niet het risico nemen om een grote investering te doen? Het tijdelijk huren van een laserprinter is de oplossing.

Voordelen van een laserprinter

De aanschaf van een laserprinter is over het algemeen niet goedkoop. Gelukkig kunt u bij ons de laserprinter tijdelijk huren, wat erg veel in de kosten scheelt. Laserprinters zijn in staat om in korte tijd veel printwerk te verwerken. Toners van een laserprinter kunnen bovendien niet verstopt raken of uitdrogen wanneer deze lange tijd niet gebruikt worden.

laserprinter huren nederlandlaserprinter huren

Laserprinter huren? Levering binnen 24 uur!

Heeft u op korte termijn een laserprinter nodig? Wij leveren binnen 24 uur! Wij testen al onze apparatuur vooraf, zodat u er zeker van kunt zijn dat de gehuurde producten perfect werken. Daarnaast leveren wij alleen A-merken. Heeft u op locatie hulp nodig bij de configuratie of installatie van uw gehuurde apparatuur? Onze gekwalificeerde medewerkers helpen u graag!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u een of meerdere laserprinters huren voor een aantal dagen, weken of maanden? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Heeft u de laserprinter(s) met spoed nodig? Neem telefonisch contact met ons op. U bereikt ons via: 038-3858891. Ook voor het huren van een laptop, beamer, server of multifunctional bent u bij ons aan het juiste adres.