Monitor huren

Wilt u een monitor huren? Dat kan! Laptopsverhuur.nl biedt naast de verhuur van laptops ook randapparatuur aan, zoals monitoren. Er zijn verschillende redenen te bedenken om een monitor te huren. Bijvoorbeeld om in te zetten als presenteermiddel tijdens een beurs. Wij geloven we in goede service, snelheid en flexibiliteit. Wilt u bijvoorbeeld een monitor huren met de optie deze te kopen? Geen probleem! Bekijk hieronder de mogelijkheden en vraag een offerte aan.

 

HP Monitor huren

HP 24”Monitor

DVI, VGA en Displayport
Contrast ratio : 1000:1
Max resolutie : 1920×1200
In hoogte verstelbaar

 LCD TV huren

Philips 42 LCD TV”

107cm Diagonaal (42”)
Full HD
3x HDMI poorten
Mogelijk in combinatie met Statief

monitor standaard huren

Statief

Flatscreen statief enkele staander

 

Uw IT-partner voor de verhuur van monitoren en andere elektronica

Bijna elk bedrijf krijgt er wel eens een keer mee te maken. U neemt bijvoorbeeld voor het eerst deel aan een beurs en u zou het liefst een monitor met statief meenemen als presenteermiddel. Helaas heeft u geen monitor op voorraad die geschikt is om mee te nemen. Een monitor aanschaffen voor deze gelegenheid loopt al snel in de papieren, en u weet nog niet of u de monitor vaker zult inzetten. In zulk soort gevallen is een monitor huren een ideale oplossing. Risicovrij!

Altijd up to date met onze apparatuur!

Behalve dat u bij ons een monitor kunt huren, leveren wij nog veel meer elektronica. Denk hierbij aan laptops, beamers, multifunctionals, netwerk apparatuur en zelfs complete servers! Onze apparatuur is altijd up to date. Voordat u de apparatuur bij ons huurt, doen wij een aantal uitvoerige testen. Zodat u er zeker van bent dat u altijd over goed functionerend apparatuur beschikt. Bovendien maken wij enkel gebruik van betrouwbare A-merken.

Een monitor huren? Flexibele oplossingen!

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zo komt het geregeld voor dat wij de vraag van klanten krijgen of zij de gehuurde apparatuur ook tegen een scherp tarief over kunnen nemen. Het antwoord op deze vraag is ‘ja’. Wilt u apparatuur huren, maar heeft u weinig kennis van zaken? Bijvoorbeeld over het gebruik van de apparatuur?  Onze gekwalificeerde medewerkers installeren waar nodig de apparatuur graag voor u op locatie.

Huur al vanaf één dag!

Een monitor huren? Dat doet u bij ons al vanaf slechts één dag! Heeft u de apparatuur voor langere tijd nodig? Ook dat is geen probleem. Huur de apparatuur één of meerdere dagen, maanden of zelfs het hele jaar!

Monitor huren? Vraag een offerte aan!

Monitor huren of andere apparatuur vragen wij u een offerte op te vragen. Dit is geheel kosteloos. U ontvangt zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte van ons. Wilt u een offerte aanvragen? Ga naar het product van uw keuze en klik op de rode knop ‘Offerte aanvraag’. Voor overige vragen en/of opmerkingen kunt u per mail of telefoon contact met ons opnemen. Richt uw e-mail aan info@laptopsverhuur.nl of bel naar 038-385 88 91.

 

Monitor huren