Server huren

Wilt u een server huren? U bent aan het juiste adres bij Laptopsverhuur.nl! Het zal veel mensen misschien niet direct logisch in de oren klinken om een server te huren. Toch komt dit vaker voor dan u misschien denkt. Zo zijn er veel bedrijven die tijdelijk servers huren voor het testen van een nieuwe applicatie, tijdelijk extra storage of rekencapaciteit. Of ter overbrugging van een product met vertraging in de levertijd. Wat de reden ook is, bij ons bent u aan het juiste adres voor een server. En dit kan al vanaf één dag! Bekijk hieronder de mogelijkheden.

 

HP Server huren

HP Proliant DL380 G7

 Proliant server huren

HP Proliant DL380p G8

Betrouwbare IT-partner

Wilt u een server huren? Bijvoorbeeld omdat u een nieuwe applicatie wilt testen, bij een verhuizing van uw eigen serverpark of voor een tijdelijk project? Dan is het belangrijk dat u een server ontvangt waarmee u direct aan de slag kunt. Om die reden testen wij onze servers bij elke nieuwe aanvraag. Zo kunt u er zeker van zijn, dat u een volledig functionerende server ontvangt. Het kopen van een nieuwe server is vaak een dure aangelegenheid, door een server te huren kunt u deze eerst uitvoerig testen! Besluit u dat u de server toch het liefst zou houden? Geen probleem! Het komt regelmatig voor dat klanten de gehuurde apparatuur tegen een scherp tarief overnemen.

server huren

Onze zekerheden bij een server huren

 • Scherpe prijzen:
  Wij hanteren scherpe prijzen.
 • A-merken:
  Wij maken enkel gebruik van A-merken. Deze zijn betrouwbaar en inclusief software, onderhoud en support.
 • Levering binnen 24 uur:
  Heeft u snel een server nodig? Geen probleem! Wij leveren binnen 24 uur, zodat u de apparatuur altijd tijdig in huis heeft.
 • Volledig getest:
  Server huren? Wij testen onze servers en andere apparatuur uitvoerig. U kunt er zeker van zijn over goed functionerende apparatuur te beschikken.
 • Groot aanbod:
  Zo kunt u bij ons onder andere een laptop huren, laserprinter huren en andere hardware huren!

Server huren, al vanaf één dag!

Wilt u een server slechts voor korte tijd huren? Dat is geen probleem! Ook voor langere tijd bent u bij ons aan het juiste adres. Een server huren voor een jaar is bijvoorbeeld geen probleem. Heeft u nog vragen? Maak gebruik van de ‘Bel mij terug’-optie of bereik ons via 038-385 88 91. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@laptopsverhuur.nl

server huren